کاشت مو ، زیبایی ، عمل بینی

مقاله های آموزشی کاشت مو ، زیبایی ، عمل بینی

کاشت مو ، زیبایی ، عمل بینی

مقاله های آموزشی کاشت مو ، زیبایی ، عمل بینی

پیوندها

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

 عنوان : مواردی در رابطه با جراحی گونه، راه ها انجام این جراحی و عارضه های آن

 

وقتی نگاهش می کنی انگار دو گردوی بزرگ را داخل هر دو لپش گذاشته و دارد با تو حرف می زند. هر کاری می کنی که به این دو برآمدگی که تقارن صورتش را برهم زده است توجه نکنی، نمی شود.

گر زمانی در کشاکش جنگ جهانی اول، جراحی زیبایی برای ترمیم صورت سوخته و آسیب دیده سربازان به کار گرفته می شد تا شاید مرهم اندکی باشد بر جای زخم خشم، نفرت و گلوله، اما امروز به قدری این شاخه جراحی پیشرفت کرده است که به متخصصان این امکان را می دهد متقاضیان را به هر شکلی که دوست دارند دربیاورند.

 

امروز جراحی گونه، یا همان کاشت گونه، یکی از روش های محبوب جوانان، بخصوص خانم های جوان در سراسر دنیاست اما آیا این روش تنها با هدف زیبایی انجام می شود یا فایده درمانی هم دارد؟ چرا افراد هزینه می کنند تا گونه هایشان را برجسته کنند؟ سعی می کنیم با کمک دکتر علی بیات شهبازی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران به این پرسش ها پاسخ دهیم.

بعضی از روان شناسان معتقدند بیشتر کسانی که برای گونه گذاری و عمل های زیبایی به مراکز جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می کنند دارای کمبود اعتماد به نفس هستند.

معمولا این افراد خود را زیبا نمی بینند و با وجود این که اطرافیان و خانواده شان در صورت و گونه آنها هیچ مشکلی نمی بینند، اما خودشان همیشه اضطراب و استرس دارند و به هیچ وجه قبول نمی کنند مشکلی ندارند البته گاهی مشکل جدی تر از این حرف هاست و افراد، دارای اختلال های روانی هستند که در این مواقع جراحان زیبایی باید بشدت مراقب باشند و قبل از عمل حتما آنها را به روان شناس یا روانپزشک ارجاع دهند.

اما متخصصان جراحی زیبایی انگیزه های دیگری را نیز برای این عمل مطرح می کنند. معمولا برجسته کردن گونه دلایل مختلفی دارد که مهم ترین آنها ضعیف تربودن گونه نسبت به سایر اجزای صورت است؛ برای مثال ممکن است فردی در گونه هایش نسبت به برجستگی کره چشم یا کل صورت دارای یک ضعف بافتی باشد. این مشکلات می تواند دلیل ژنتیکی و مادرزادی داشته باشد.

همچنین بعضی از افرادی که کل صورتشان در اثر افزایش سن لاغر می شود و با کاهش زیاد چربی صورت، حالت شادابی و پری پوست شان از بین می رود برای گونه گذاری مراجعه می کنند.

بعضی ها نیز که گونه هایشان در اثر شکستگی یا تصادف حالت طبیعی خود را از دست داده و صورتشان شکل نازیبایی پیدا کرده است، نیاز به پروتز گونه معمولا یکطرفه دارند.بعضی های دیگر نیز به صورت مادرزادی دچار مشکلاتی هستند که نیاز به گونه گذاری دارند؛ برای مثال فردی صورت کشیده ای دارد، ولی اجزای صورتش کاملا نامتناسب و بدشکل است.گاهی تناسب طبیعی صورت که به صورت معمول در بیشتر افراد وجود دارد، در بعضی ها دیده نمی شود بنابراین افرادی که این تناسب اجزای صورت را ندارند نیز خواهان تغییراتی در گونه هایشان هستند.

بهترین روش گونه گذاری

دلایل مختلفی برای گذاشتن گونه وجود دارد، به همین دلیل روش ها و راهکارهای مختلفی نیز برای گونه گذاری ایجاد شده است؛ برای مثال: برای فردی که صورت لاغر با چین و چروک زیادی دارد، اولین راه تزریق چربی است. در این موارد چربی از بافت بدن گرفته و به تمام صورت تزریق می شود، این کار باعث شادابی پوست و برطرف شدن چروک های صورت می شود و همچنین می تواند حجم گونه را نیز جبران کند.

 عوارض تزریق چربی

در تزریق چربی از یک پرکننده به عنوان فیلر استفاده می شود، اما تزریق چربی با مشکلاتی همراه است و این امکان وجود دارد که چند بار این عمل برای فرد تکرار شود، همچنین عمل تزریق چربی طولانی است. در این روش چربی از بدن خود فرد گرفته شده و به صورتش تزریق می شود.

این چربی ها معمولا از قسمت های زیر ناف گرفته می شود. در حقیقت، چربی از ناحیه کم خون به ناحیه پرخون منتقل می شود.نکته مهم این است که ۳۰ تا ۴۰ درصد چربی تزریق شده به صورت، جذب بدن شده و بقیه آن به عنوان گونه در صورت فرد برجای می مــاند، به همین دلیل در بیشتر مواقع بیش از حد نیاز، چربی به صورت تزریق می شود.

 جنس پروتزها

پروتزها اغلب از ماده ای به نام سیلیکون ساخته می شود که ضرر عمده ای برای بدن ندارد و سال ها بدون عارضه در محل باقی می ماند. پروتز گونه را به دو طریق می توان روی استخوان گونه قرار داد؛ از راه داخل دهان یا پلک تحتانی.

 عوارض گونه گذاری

عمل جراحی گونه گذاری با پروتز ممکن است عوارضی مانند خونریزی محل عمل، خونمردگی، جابه جایی پروتز و عفونت ایجاد کند که به غیر از عفونت معمولا بقیه موارد قابل کنترل است.در صورت عفونت نیز پروتز باید هرچه سریع تر خارج شود و در صورت لزوم چند ماه بعد دوباره عمل را تکرار کرد. پروتز گونه را می توان در مرد و زن پس از هجده سالگی کار گذاشت، ولی به طور کلی محدوده سنی خاصی ندارد.

 کاشت مو -  کاشت مو -  کاشت مو

  • منتو منتو

عنوان : دلایل ریختن مو در بانوان و ترمیم یا کاشت مو برای خانمها و شناخت با اکستنشن موی سر

 

علاوه بر آقایان که اکثریت انها دچار ریزش مو می شوند و به دنبال کاشت مو می باشند این پدیده برای خانم ها هم صدق میکند. ریزش مو در خانم ها ممکن است علت و علل مختلفی را در بر داشته باشد که در اینجا به مهمترین انها اشاره میکنیم:

-ریزش مو به شکل موضعی که آنرا میتوان به دو دسته مختلف تقسیم بندی کرد:

دسته اول ریزش مویی که دارای جوشگاه یا اسکار است که عبارتند از : سوختگی ، جراحات گوناگون ، لیکن پلان ، عفونت های مختلف، و ....

دسته دوم از ریزش مو دارای جوشگاه یا اسکار نمی باشند مانند الوپسیا اره اتا که کاشت مو برای این عزیزان فایده ای ندارد.

 

-ریزش مو به شکل الوپسی اندروژنتیک (طاسی ارثی)

طبق امار ها و نتایج بررسی شده 25 درصد خانم ها دچار این عارضه می باشند که با شروع یایسگی شیوع پیدا میکند. فرمت کلی این ریزش مو در خانم ها همانند ریزش مو یا همان طاسی در اقایان می باشد یعنی ریزش مو بیشتر از جلوی سر و شقیقه ها و یا حتی از طرفین شروع شده ایت که علل ان هم میتواند ژنتیک ، هورمون سن و ... باشد.

 

-ریزش مو به شکل کلی و یک دست:

نوع سوم ریزش مو در خانم ها که در اکثریت انها دیده میشود ریزش مو به شکل گسترده تر و پخش است متخصصین و کارشناسان مراکز پیوند مو بر این باورند که کاشت مو در این افراد مناسب نمیباشد و به صلاحشان نیست بهترین روش برای درمان ریزش موی این افراد ترمیم مو است ترمیم مو به روش HRT است.

افزایش طول و حجم مو را اصطلاحا" اکستنشن مو می گویند .

 

اکستنشن به چه معناست ؟

اکستنشن بدین معنا می‌باشد که شما موهای اضاقی را که هم رنگ موهای خودتان باشد به موهای شما اضافه می‌کنند .حال اکستنشن‌هایی وحود دارد که دائمی می‌باشند ، بدین معنا که موهای اضافی را به ریشه ی موی شما می‌زنند و باعث می‌شود که موهای شما نسبت به سابق پرتر نشان داده شود .

اما اکستنشن دیگری نیز وجود دارد که موقت می‌باشد ، بدین معنا که برای مثال شما می‌خواهید به یک جشن عروسی بروید ، و از کمی موهایتان ناراحت هستید به همین دلیل موهایی را که هم رنگ موهای شما باشند را به موهایتان اضافه می‌کنید تا در آن شب خاص موهایتان پرتر به نظر برسند .

 بعد از آن شب شما می‌توانید این موهایی را که اضافه کرده اید را بردارید .همیشه اکستنشن مو را شنیده بودید اما اکنون اکستنشن مژگان نیز وجود دارد .

 عمل بینی -  عمل بینی -  عمل بینی

  • منتو منتو

عنوان : آشنایی با بوتاکس و مضرات تزریق بوتاکس و علتها و موردهای تزریق آن

بوتاکس چیست؟
تزریق بوتاکس پرطرفدارترین عمل زیبایی است که بدون نیاز به جراحی انجام می‌شود

 بوتاکس دارویی است که جهت برطرف کردن چین و چروک پیشانی، بین دو ابروها و گوشۀ چشم بکار می رود. در حقیقت داروی بوتاکس شکل تخلیص و آماده شدۀ سم باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم است. این باکتری بی هوازی است و در محیط های در بسته مثل قوطی کنسرو رشد کرده و سم خطرناکی را تولید می کند.

 

 

تاریخچه بوتاکس:

سم بوتولینوم (Botulinum toxin) که با نام تجاری بوتاکس (Botox) در ایران معروف است از سم باکتری کلستریدیوم تهیه و برای فلج موقت عضلات تزریق می‌شود. سم بوتولینیوم مثل داروهایی از قبیل دبژیتالیس و آتروپین، از ترکیبات طبیعی می‌باشد که ابتدا به علت خواص سمی مورد توجه قرار گرفتند ولی امروزه بعنوان دارو استفاده می‌شوند. سم بوتولینیوم ابتدا در مسمومیتهای ناشی از عدم نگهداری صحیح غذا در اوایل قرن نوزدهم میلادی شناسایی شد.

 در سال ۱۸۲۲ برای نخستین بار تأثیر این سم بر روی سیستم عصبی در اثر مصرف سوسیس شناخته شد. این مسمومیت بوتولیسم (Botulism) نام گرفت. در سال ۱۸۹۵ باکتری‌ها بعنوان عامل بوتولیسم شناخته شدند. در دهه ۱۹۴۰ سم بوتولینیوم تیپ A جدا و تخلیص شد. در دهه ۱۹۶۰ مطالعاتی در مورد اثرات این سم برروی عضلات حیوانات انجام شد.

 در دهه ۱۹۷۰ این دارو برای اولین بار بر روی بیماران دچار لوچی چشم (استرابیم) آزمایش شد و در سال ۱۹۸۹ با نام Oculinum توسط سازمان غذا و داروی آمریکا FDA)) در درمان لوچی چشم (استرابیسم) و اسپاسم پلکها (بلفارو اسپاسم) مورد تأئید قرار گرفت. این ترکیب بعدها توسط شرکت آلرگان (Allergan) تصاحب شد و با نام بوتاکس (BOTOX) از اواخر سال ۱۹۸۰ درمان اصلی اسپاسم‌های موضعی عضلات (focal dystonia) و دردهه اخیر درمان کمکی مهمی در اسپاسم‌های عضلانی بزرگسالان و فلج مغزی کودکان بوده است.

 سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در سال ۲۰۰۲ استفاده از بوتاکس بنام Botox Cosmetic را برای بهبودی موقتی در ظاهر خط اخم متوسط تا شدید در بیماران ۱۸ تا ۶۵ ساله تأئید کرد. در سال ۲۰۰۴، FDA مصرف بوتاکس را برای درمان تعریق بیش از حد زیر بغل (Primary axillary hyperhidrosis) تأئید کرد.

عوارض تزریق بوتاکس

 از آنجا که بوتاکس عمدتاً جذب عضلات محل تزریق می‌شود و مقادیر بسیار ناچیزی از آن وارد گردش خون می‌گردد، با دوزی که برای بازکردن چروک‌ها به کار می‌رود، تقریباً هیچ عارضه مهمی ایجاد نمی‌کند.

 

 


البته مثل هر تزریق دیگری تزریق بوتاکس هم ممکن است سوزش و قرمزی خفیفی در محل تزریق ایجاد کند که پس از چند ساعت خودبه‌خود برطرف می‌شود. به علاوه ار عوارض بوتاکس می توان گفت که در برخی از افراد پس از تزریق بوتاکس، سردرد یا تهوع خفیف یا علائم سرماخوردگی ایجاد می‌شود که معمولاً طی ۲ تا ۳ روز بهبود می‌یابد. هر چند تزریق بوتاکس عارضه جسمی مهمی ایجاد نمی‌کند، اما تزریق بوتاکس می‌تواند باعث افتادگی پلک، فقدان جلوه عضلات صورت و ایجاد حالت انجماد در افراد شود.

چه کسانی نباید تزریق بوتاکس انجام دهند؟

فواید تزریق بوتاکس,مدت اثر بوتاکس,ممنوعیت تزریق بوتاکس

سن کمتر از ۱۸ و سن بیشتر از ۷۵ سال نباید تزریق بوتاکس انجام دهند

 1. اگر فرد بیماری اختلالات انعقادی داشته باشد نباید تزریق بوتاکس انجام دهد.

 2. تزریق بوتاکس برای کسانی که از دارو های ضد انعقاد خون استفاده میکنند ممنوع است.

 3. در زمان بارداری نیز بهتر است بوتاکس استفاده نشود.

 4. حداق سن برای تزریق بوتاکس ۱۸ و حداکثر سن تزریق بوتاکس ۷۵ سال است.

 5. تزریق بوتاکس به افرادی که دارای بیماری ام‌اس، میاستنی گراویس، نفروپاتی و نارسایی کلیه هستند توصیه نمیشود.

 6. افراد دارای بیماری‌ های قلبی و عروقی حاد نباید تزریق بوتاکس انجام دهند.

 7. ضعف ایمنی یا کسانی که عفونت فعال دارند تزریق بوتاکس ممنوع است.

 8. واکسیناسیون در 2 هفته اخیر

 9. کسانی که بدون دلیل مشخص مبتلا به بیماری فلج عضلانی هستند بهتر است تزریق بوتاکس انجام ندهند.

  • منتو منتو