عنوان : نکته های جالب درارتباط با کاشت ناخن
پوسته های کنار ناخن، در اثر ترک خوردن پوست ایجاد می شوند . برای ازبین بردن این حالت کافی است دست را روزانه چند نوبت با کرم های آب رسان و مرطوب کننده چرب کنید. حواس تان باشد اطراف ناخن را هم حتما چرب کنید. وازلین و گلیسیرین جزء موادی هستند که برای چرب کردن دست توصیه می شوند. همچنین برای شستن دست های تان می توانید از شوینده های غیر صابونی با PH پایین استفاده کنید چون کمتر پوست را خشک می کنند.
رنگ پریدگی شدید ناخن، از فقر آهن یا آنمیا ناشی می شود. بیماری های پوستی مانند لینکن پلان هم از جمله مواردی است که در ناخن علائمی را نشان می دهد. علاوه بر اینها بیماری های کلیوی و کبدی هم می توانند رنگ و شکل ناخن را تغییر دهند. اگر ناخن سیاه شد، نباید نسبت به آن بی تفاوت بود و باید فورا به پزشک متخصص مراجعه کرد چون احتمال دارد رنگ سیاه اطراف و زیر ناخن به نوعی سرطان پوستی به اسم ملانون مربوط شود و البته این تنها احتمال است!
ناخن در کاشت هیچ آسیبی نمیبیند زیرا تا وقتی که ناخن رشد میکند و فرد احتیاج به ترمیم پیدا میکند یعنی ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است. در بعضی مواقع کاشت برای کسانی که عادت بهجویدن ناخن دارند هم پیشنهاد میشود زیرا به دلیل بدمزگی مواد و کنده نشدنش این عادت از سر آنها میافتد. چسب ناخن حساسیتزا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آنها دچار اگزما میشود و باید هرچه سریعتر کاشت را بردارند.
منبع : عمل بینی